Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ártatlan tinilányból dögös sexbomba...

2008.03.02

Rihanna pikáns napjai

Ártatlan tinilányból dögös szexbomba -

Rihanna szép kis változáson ment át alig egy év alatt. Ártatlan tinilányként kezdte, aki bugyuta táncos dalokkal szórakoztatta a népet. Mára viszont egy dögös, vad bombázó lett belőle, aki szakmailag is a szexualitást helyezi a középpontba.

A színpadi produkciója is egyre zavarbaejtőbb. Legutóbbi dublini koncertjén egy dominákat is megszégyenítő fekete-piros bőrszerkóban hergelte a közönség fantáziáját. Közben pedig olyan csípőmozdulatokat tett, amik nagy lepedőakrobatikai tapasztalatokra utalnak. 

Erről azonban csak Chris Brown tudna mesélni, akivel mostanság tölti a szabadidejét. Az r’n’b két sztárját menedzsereik boronálták össze, mert jó marketingfogásnak tartották a kapcsolatot. Ám a fiatalok hamar megtalálták az összhangot, legalábbis erről árulkodnak azok a képek melyek Barbadoson készültek róluk. 

Az énekesek a medencében úszkáltak összefonódva egész nap, és nem úgy tűntek, mint akik parancsra teszik a szépet egymásnak. Rihanna korábban Josh Hartnett és Shia LaBeouf színészekkel ütötte el a stúdión kívüli szabad perceit, de egyik románc se bizonyult tartósnak. Szóbahozták még mentorával, Jay-Z-vel, és menedzserével is, ám ezek a pletykák soha nem nyertek bizonyítást.