Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mégis csak megtette

2008.01.28

Mégis levetkőzött a fiatal sztár!Mintha nemrég még azt nyilatkozta volna, hogy fiatal kora és a mamája visszatartja a meztelenkedéstől...- Mégis ledobta gönceit a gyönyörű Rihanna, sokak nagy örömére.(kivéve az enyémre)

Íme, a várva-várt képek...Az egzotikus, tizenkilenc éves énekesnő végre rászánta magát, és levetkőzött egyik férfimagazinnak! A német FHM kapta a megtiszteltetést, hogy az első pucér képeket megjelentethesse Rihannáról.

Igaz, hogy most sem fedett fel magából mindent a sikeres énekesnő - nyilván, még mindig,a mama...- hiszen az ízléses fotókon vízsugár, a sikerdalából jól ismert esernyő és a sztár keze rejti jótékonyan az izgalmas részeket, ám azért ha jól megnézzük, a hölgy nem sokat bízott a fantáziára...

Rihanna korábban sem éppen volt visszafogot fellépeseiről volt híres, mivel azonban még valóban alig lépett túl a nagykorúság határán, mindent azért nem engedett meg magának. Persze, kisebb-nagyobb kilengések azért voltak...Nem egyszer már-már botrányosan kihívó szerelésbenállt a színpadra, arról a "bakijáról" pedig sajnos fotósorozat készült, amikor egy bulin - reméljük, csak poénból...- egy másik lány melleitfogdosta...

Hogy mit tartogat számunkra még a gyönyörű énekesnő, legyen a jövő titka, az mindenesetre várható, hogy nem ezek lesznek az utolsó izgalmas fotók a párductestű ifjú szépségről...Reméljük, legközelebb az esernyőt is elhagyja.