Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rihanna anyja elvált marihuanás férjétől

2008.02.20

Rihanna marihuana füstös gyerekkora ellenére sem gyújt rá a zöld élvezetre. Mindenki múltjában vannak sötét titkok, amiket nem feltétlenül szeretne megosztani a nagyvilággal, még akkor sem, ha nem neki, hanem valamelyik rokonának


Egy hétvégi nyilatkozatból fény derült arra, hogy Rihanna miért is harcol olyan keményen a drogok ellen. A papája ugyanis rendszeresen marihuannát szívott, amire ráment az otthoni békesség. Erről maga Ronald vallott, és azt is elmesélte, amikor a kilenc éves lánya rajtakapta, amint egy rózsaszín felhőn egy másik dimenzió felé repül. A kis RiRi sírva futott mamájához, aki azzal a lendülettel kihajította füstölgő férjét a házból, és beadta a válókeresetet. 

Mr. Fenty ekkor határozta el, hogy lerakja a jointot, mielőtt még keményebb anyagokra vált, mert azokba belehalhat. Inkább azt az utat választotta, hogy vasárnapi apukaként látja szeme fényét szupersztárrá cseperedni. Így utólag elmondható, hogy nem volt rossz döntés, egyrészt életben van a mai napig sőt, a pophercegnőjére is teljes mértékben büszke lehet. 

Bár Rihanna a drogokat teljes mértékben elutasítja a családi múlt miatt, azért a jó kislány bedurvult az utóbbi fél évben. A már-már zavarba ejtő klipjeit még fel lehet fogni marketinghúzásnak, de szószátyár barátai szerint, tetemes mennyiségű alkoholt képes elpusztítani. Sőt, a férfitársaságot sem veti meg. Régen arról pletykáltak, hogy menedzsere nemcsak karrierjén tartja rajta a kezét. Majd Josh Hartnett-tel járt hónapokig, néhány hete pedig Chris Brown-nal bújogat össze a hűvös estéken.