Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rihanna új haja

2008.01.29
Ismét alakíttatott magán Rihanna. A sztár szinte hónapról-hónapra új stílusú hajkoronával hódít. Csak remélni tudjuk, hogy nem a jó öreg szokás miatt vágatott, miszerint „minden egy szerencsétlenül sikerült kapcsolatra a legjobb gyógyír a fodrászunk székében rejlik”.

A világ hosszú hajú bombázóként ismerte meg a barbadoszi szépséget, Rihannát. A sztár külsejét számtalan rajongója koppintotta le, ráadásul sokan akkor is követték, amikor második nagylemeze kedvéért teljes stílus-átalakításon ment keresztül.  
Rihanna ráadásul most megint változott. Haja még rövidebb lett, ám ez mit sem változtat dögös megjelenésén. Többen tudni vélik, hogy azért nyíratta le a haját, hogy mindenki láthassa vadonatúj, tarkára tetovált csillagjaitt, ám a pletykák szerint a szépfiú Josh Hartnettel folytatott viharos kapcsolata is közrejátszott a változáson. A mondás ugyanis úgy tartja, hogy a szerelmi csalódás ellen az egyik legjobb lépés, ha az ember alakíttat a haján.

Mindesetre Rihanna ugyanolyan dögös, mint eddig, és jelenleg is annyi pasi hever a lábai előtt, hogyha csak egy részével jönne össze, akkor is már hidrogén szőke lenne a haja.