Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Túl mélyre hajolt a tinisztár...

2008.04.03

Ezúttal sem leplezte bájait Rihanna, amikor részt vett a Nickelodeon csatorna díjátadó ünnepségén a hétvégén. A csinos barbados-i énekesnő szexis, babos ruhában lépett színre, fekete-lila összeállításban, ami különösen jól mutatott a filigrán sztáron.

Rihanna látni engedte gyönyörű dekoltázsát, amelyet nyakláncokkal borított. Arra azonban nem ügyelt, hogy a ruha melltartó része megfelelően tapadjon...

Egy óvatlan pillanatban ugyanis, amikor éppen lehajolt, a mellbimbója kivillant a ruciból! A fotósok pedig azon nyomban meg is örökítették a jelenetet...

A csinos, alig húszéves énekesnőt ugyan - hosszas várakozás után - láthattuk már félmeztelenül, pár hónapja ugyanis beadta a derekát, és levetkőzött egyik férfimagazinnak. De csak diszkréten - az intim részeket a keze takarta.

A sztár korábban elmondta, hogy anyukáját meg is ütné a guta, ha ő pucéran mutogatná magát. A félmeztelen fotókig már elmerészkedett, de az igazán pikáns képekre a jelek szerint még várni kell. Addig is, itt vannak azonban ezek a véletlenül elkapott jelenetek!